800 gossos de 150 races, a Valls

Valls és també l´epicentre del món caní amb la celebració de la 5a Exposició Internacional Canina i 16a Exposició Nacional Canina

19 mayo 2017 17:40 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des d’ahir al matí fins avui, Valls és també l’epicentre del món caní amb la celebració de la 5a Exposició Internacional Canina i 16a Exposició Nacional Canina, esdeveniment celebrat al Kursaal (carretera de Barcelona) dins el programa de la Fira de Santa Úrsula.

En total, durant el cap de setmana hauran passat prop de 800 gossos per la capital de l’Alt Camp de 150 races diferents (com buldogs o Chihuahuas) vinguts de diversos punts del país i també d’Europa, com França, Itàlia, Rússia o Alemanya. Pel que fa als jutges, aquests provenen de Portugal, Holanda, Itàlia, Múrcia i Astúries.

L’exposició, organitzada per l’Associació Canina Unió Cinòfila de Catalunya, compta amb diferents proves que s’organitzen per races. Primerament, els gossos són examinats pels jutges corresponents i a continuació se’ls fa córrer al costat dels seus amos. Finalment, es fa l’entrega de diplomes.

L’exposició seguirà durant el dia d’avui des de les 10.00 h fins a les 17.30 h.

Comentarios
Multimedia Diari