86 colles participaran a la dotzena Nit de Castells a Valls

L’acte oferirà un itinerari d’imatges, so i llums sota l’eslògan ‘Tots els colors’ i on destacarà la pluralitat i riquesa del món casteller

25 enero 2018 19:28 | Actualizado a 25 enero 2018 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La dotzena edició de la Nit de Castells –que se celebra aquest dissabte dia 27 de gener al Centre Cultural de Valls– comptarà amb la presència de 86 colles, la participació més alta que hi hagut mai. Caps de colla, presidents i altres representants de les colles –junt amb càrrecs institucionals, patrocinadors i membres de diferents entitats i organismes– seran testimonis en directe del lliurament dels Premis Castells, que enguany tenen catorze distincions diferents.La gala es podrà seguir en directe a partir de les 22 hores a través de La Xarxa per a les televisions locals de Catalunya, TAC12 i pel canal 159 de Movistar +.


La Nit de Castells –que serà presentada pel periodista Carles Cortès– serà un espectacle audiovisual, que permetrà mostrar imatges dels castells en grans dimensions. El periodista Carles Cortés explica a través de les xarxes socials que «a la gala voldrem transmetre els seniments que hem viscut aquesta temporada. »


L’acte oferirà un itinerari d’imatges, so i llums sota l’eslògan de Tots els colors, i l’objectiu que pretén és destacar la pluralitat i riquesa del món casteller. Les 86 colles que hi assistiran procedeixen d’arreu del país i, fins i tot, algunes de l’estranger. Entre els catorze premis que es lliuraran n’hi ha dos de nous: el Concurs literari infantil Els Xiquets de Valls –que ha comptat amb la participació de 38 treballs d’escoles de l’Alt Camp– i La imatge de la temporada, ofert per La Xarxa i resolt a través d’una de votació popular.

El conjunt dels premis tenen vuit jurats diferents: la Revista Castells, el seu Consell Assessor, les colles de gamma extra, els cronistes castellers, la Junta de la Coordinadora de Colles Castelleres, un equip pedagògic i dos sistemes de votació popular.
La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, l’Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12. 

Comentarios
Multimedia Diari