A Valls i Alcover, els Reis d'Orient arriben amb tren... i retard

La il·lusió ha arribat de nou a l´Alt Camp de la mà dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats pels heralds i els ajudants

19 mayo 2017 20:42 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les estacions de tren han estat el punt de partida de la cavalcada tant de Valls com d’Alcover. Els Reis Mags, però, no han aconseguit que Rodalies anés puntual i, un any més, les comitives es posaven en marxa amb uns minuts de retard.

En el cas de la capital de l’Alt Camp, eren les 18.55 h quan el tren arribava a l’estació. Des de les 18.45 h, l’hora prevista d’inici de la cavalcada, l’andana i la plaça de l’Estació eren plens de nens i nenes que esperaven amb candeletes el moment. Finalment, el tren ha arribat fent sonar la botzina i els més petits exclamaven amb cares de sorpresa: «Ja són aquí!».

Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats pels heralds i els seus ajudants, han comparegut al capdamunt de les escales de l’estació i els canons de confeti han esclatat omplint de color la ciutat. Després de saludar, donar les mans i fer somriure als més petits, Ses Majestats han pujat a les seves carrosses i s'ha donat inici a la tradicional cavalcada de reis, encapçalada per Melcior i tancada per Baltasar.

Centenars de persones s'han col·locat a banda i banda del passeig de l’Estació esperant que la comitiva, formada per una trentena d’elements, anés passant. Igual que en les passades edicions, únicament s'han llençat caramels des del camió que tancava la cavalcada. Es tracta d’una mesura de seguretat que l’Associació per la Cavalcada dels Reis de Valls va prendre el 2014 per evitar que els més petits prenguin mal.

La cavalcada ha anat avançant per una quinzena de carrers del centre de la ciutat, pujant pel carrer de la Cort i arribant al Pati, ple de gom a gom. Els tres Reis han recorregut la catifa vermella fins arribar a l’escenari, des d’on han saludat a tots els vallencs i vallenques. L’alcalde Albert Batet ha fet el lliurament de la clau que obre totes les cases de la ciutat i Ses Majestats han començat el repartiment de regals.

 

Il·lusions a Alcover

Al municipi d’Alcover, els Reis d’Orient han arribat a l’estació de tren passades les 18.30 h per portar regals i il·lusió a tots els alcoverencs i alcoverenques. Després de saludar els presents, Ses Majestats han donat inici a la cavalcada pels carrers de la vila. Arribats a la plaça Nova, els tres Reis han pujat al balcó de l’Ajuntament per dirigir unes paraules als més petits i llegir el missatge reial. Un cop finalitzat el recorregut, han iniciat el repartiment de regals per totes les cases.

Comentarios
Multimedia Diari