Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

A l'Escola Tarragona es vota amb normalitat

Van entrant de deu en deu per evitar que entrin infiltrats a l'escola. Quan n'hi ha deu a dins, tanquen l'escola 

Octavi Saumell

Whatsapp
Imatge dels votants a l'Escola Tarragona. Foto: O.S

Imatge dels votants a l'Escola Tarragona. Foto: O.S

Al col·legi de electoral ubicat a l'Escola de Tarragona es segueix votant amb normalitat aquesta tarda. Per evitar que entrin infiltrats a l'escola les persones que van a votar entren de deu en deu. Quan n'hi ha deu a dins, tanquen l'escola. 

Desenes de persones es mantenen aquest diumenge a la tarda al pati de l’institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona per protegir-lo d’una possible intervenció policial. Famílies senceres, grups d’amics i ciutadans s’apleguen al pati, on alguns han aprofitat per dinar. En aquest punt de votació, cinc de les set meses funcionaven amb normalitat al migdia, tret d’algunes interrupcions puntuals de les aplicacions que s’utilitzen per introduir les dades dels votants. 

Segons el balanç provisional d'Interior, la Policia Nacional ha clausurat 46 col·legis (27 a Barcelona, 6 a Tarragona, 6 a Girona i 7 a Lleida).
De la seva banda, els efectius de la Guàrdia Civil han tancat altres 46 (14 a Barcelona, 12 a Tarragona, 8 a Girona i 12 a Lleida).

Seguirà ampliació. 

Comentarios

Lea También