A presó un home i una dona enxampats 'in fraganti' mentre robaven en un domicili de Valls

La detenció es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració ciutadana

17 diciembre 2017 12:24 | Actualizado a 20 diciembre 2017 13:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Valls (Alt Camp) van detenir el passat dijous, un home de 40 anys i una dona de 31 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de l’Alt Camp, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van succeir dijous al voltant de les 15.00 hores en un domicili del carrer Balmes a la localitat de Valls. Un testimoni va alertar a la policia en veure com una dona des de la via pública accedia al balcó d’un domicili ajudada per un home.

En arribar els agents al lloc dels fets, diversos ciutadans de la zona van informar-los que havien vist sortir pel portal de l’immoble a una dona amb un televisor i que l’havia amagat a dins d’un contenidor proper, fent l’acció de llençar-lo a la brossa. Poc després, va aparèixer en escena l’home que anteriorment havia ajudat a la dona a enfilar-se al domicili, i van veure com treia el televisor del contenidor i el carregava a un carretó de supermercat.

Gràcies a tota aquesta informació, immediatament diverses patrulles van iniciar la recerca d’aquestes persones i els van poder localitzar tots dos junts amb el carretó i el televisor.

Els agents van detenir a l’home i a la dona per un delicte de robatori amb força a interior de de domicili, entre els objectes que duien a sobre es va localitzar el comandament a distància del televisor sostret.

En localitzar a la víctima i lliurar-li el seu televisor, va informar a la policia que havia sortit de casa escassament uns vint minuts a passejar el gos, i que en arribar al seu domicili li va sobtar veure el balcó obert i que li faltava el televisor.

Els detinguts, que acumulen més de vint antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el divendres a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que en va decretar el seu ingrés a presó.

Comentarios
Multimedia Diari