Abelló vol crear unitats de policia de proximitat a Tarragona amb patrulles a peu

El candidat també proposar millorar la il·luminació i instal·lar videovigilància en alguns punts de la ciutat

19 mayo 2017 22:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat de CiU a Tarragona, Albert Abelló, aposta per incrementar la presència policial i per augmentar les mesures per prevenir i dissuadir els actes vandàlics i els fets delictius a la ciutat, com ara millorar la il·luminació en diverses zones i instal·lar càmeres de videovigilància. Una de les principals propostes de l'alcaldable de la federació nacionalista és la creació d'unitats de policia de proximitat, "que patrullaran a peu per tots els racons de la ciutat i mantindran un contacte directe i diari amb els veïns i veïnes de les seves zones assignades". "La manca de visibilitat de la policia incrementa les actituds incíviques i els fets delictius", ha assegurat el candidat.

Abelló ha explicat que, a banda del contacte diari que els agents tindran amb la ciutadania, s'establiran reunions periòdiques entre el cos policial i les associacions de veïns. "Els agents han de saber de primera mà les problemàtiques i inquietuds de la ciutadania en matèria de seguretat", ha subratllat l'alcaldable.

Per fer possible la creació de la unitat de policia de proximitat, Abelló ha anunciat que la plantilla de la Guàrdia Urbana s'adaptarà a les necessitats reals de la ciutat assolint 2,5 agents per cada mil habitants.

Una altra de les propostes del candidat de CiU és instal·lar videovigilància en aquells indrets de la ciutat on es consideri necessari amb l'objectiu de prevenir fets delictius i, en cas que aquests succeeixin, detectar els infractors. De moment, Abelló proposa instal·lar-ne a diversos carrers de la Part Baixa i a les entrades i sortides de les urbanitzacions de Llevant.

Il·luminar diverses zones de la ciutat, com ara diferents carrers de Llevant, la Part Alta i Sant salvador i l'Albada, és una altra de les propostes del candidat de CiU, que considera que la manca de llum "genera inseguretat i augmenta les possibilitats que hi hagi actes vandàlics i delictius".

Comentarios
Multimedia Diari