Acció integral de millora a Sant Salvador

Les actuacions consisteixen en la coordinació dels serveis de neteja, jardineria, Brigada Municipal i Mobilitat per posar a punt el barri 

21 octubre 2020 11:52 | Actualizado a 21 octubre 2020 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tarragona està executat una Acció Integral de Millora a Sant Salvador que consisteix en actuacions al mobiliari urbà de tots els carres i places. Les actuacions també inclouen la millora de l’arbrat i una neteja intensiva de tot el barri i especialment a la zona d’Interblocs, on equips de Neteja Pública han estat retirant ferralla i altres residus voluminosos llençats a la via pública.  

“Estem fent una actuació integral que inclou diferents àrees de l’Ajuntament i coordinada amb l’associació de veïns. Feia molta falta perquè fa molts anys que no s’actuava a aquest barri”, explica el portaveu municipal, Xavier Puig.

Aquesta acció integral de millora va començar fa uns dies amb la poda d’arbres de l’avinguda de Sant Salvador i al voltant dels jocs infantils. També s’estan retallant soques d’arbres que estaven malalts i podíem suposar un perill pels vianants. En les properes setmanes es reposaran per arbres nous. A la plaça Abat Oliva també s’han retallat les branques dels arbres per guanyar visibilitat les lluminàries i així es guanya en seguretat en tot aquest espai.   

Aquesta actuació integral al barri també inclou una neteja intensiva a tots els carrers i places del barri. A la zona d’Interblocs –on s’acumulen molts vehicles- s’està treballant conjuntament amb l’associació de veïns, que instarà als propietaris que donin de baixa els vehicles perquè puguin ser retirats.   Totes les actuacions s’aniran realitzant durant els mesos vinents fins a tenir a punt tot el barri.  

Comentarios
Multimedia Diari