Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acciona gestionarà les 20 depuradores del Priorat per cinc milions

Presten servei a una població d'uns 20.500 ciutadans d'un total d'una vintena de poblacions

EFE

Whatsapp

Acciona s'ha adjudicat el contracte d'explotació i manteniment de les 20 depuradores de la comarca del Priorat (Tarragona) durant un període de quatre anys i per un import de cinc milions d'euros, segons ha informat la companyia.

El contracte permet al grup continuar intensificant el negoci d'Acciona Aigua a Catalunya, després d'aconseguir fa poc una planta de tractament de fangs a Rubí (Barcelona).

Amb el que ha assolit ara, la filial d'aigua de la companyia s'encarregarà de les plantes depuradores d'aigües residuals urbanes de tota la comarca del Priorat, dependents de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i que sumen una capacitat de tractament superior al milió de metres cúbics anuals.

Les 20 depuradores que inclou el contracte presten servei a una població d'uns 20.500 ciutadans d'un total d'una vintena de poblacions.

Acciona Aigua va començar el mes de gener passat a prestar aquest servei, que s'estendrà durant quatre anys, amb possibilitat de pròrroga per a dos exercicis més.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También