Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord entre Ematsa i l'institut Vidal i Barraquer (TGN) per la formació dual

El conveni promou l’estada d’alumnes dels cicles formatius de grau superior d’administració de sistemes informàtics en xarxa i de gestió de vendes i espais comercials, i del cicle formatiu de grau mitjà en activitats comercials

Diari de Tarragona

Whatsapp
Narcís Castanedo i Josep Fèlix Ballesteros. FOTO: Ematsa

Narcís Castanedo i Josep Fèlix Ballesteros. FOTO: Ematsa

L’alcalde de Tarragona i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros,va signar aquest dimecres 6 de març un conveni de col·laboració amb el director de l’IES Vidal i Barraquer, Narcís Castanedo, per col·laborar en l’acollida d’alumnes del cicle formatiu de formació dual en administració de sistemes informàtics en xarxa, el cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials i el cicle de grau superior de gestió de vendes i espais comercials. L’objectiu és mantenir aquest conveni durant els propers 4 anys.

Ematsa va iniciar la col·laboració de formació dual amb instituts el 2015. El primer va ser un curs formatiu específic del cicle integral de l’aigua a l’institut Pere Martell. Des d’aleshores, una mitjana de 5 alumnes passen per les instal·lacions de l’empresa d’aigües de Tarragona per formar-se.

Amb la signatura d’aquest conveni, alumnes de l’institut faran estades a Ematsa mitjançant una beca de formació. La formació dual a les empreses aporta per als alumnes aprendre treballant en un entorn d’empresa real.

Així mateix, per empreses com Ematsa significa acollir un alumne durant uns mesos amb l’objectiu de formar-lo i ajudar-lo en la seva inserció al món professional.

Temas

Comentarios