Acord entre Ematsa i l'institut Vidal i Barraquer (TGN) per la formació dual

El conveni promou l’estada d’alumnes dels cicles formatius de grau superior d’administració de sistemes informàtics en xarxa i de gestió de vendes i espais comercials, i del cicle formatiu de grau mitjà en activitats comercials

Diari de Tarragona

Whatsapp
Narcís Castanedo i Josep Fèlix Ballesteros. FOTO: Ematsa

Narcís Castanedo i Josep Fèlix Ballesteros. FOTO: Ematsa

L’alcalde de Tarragona i president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros,va signar aquest dimecres 6 de març un conveni de col·laboració amb el director de l’IES Vidal i Barraquer, Narcís Castanedo, per col·laborar en l’acollida d’alumnes del cicle formatiu de formació dual en administració de sistemes informàtics en xarxa, el cicle formatiu de grau mitjà d’activitats comercials i el cicle de grau superior de gestió de vendes i espais comercials. L’objectiu és mantenir aquest conveni durant els propers 4 anys.

Ematsa va iniciar la col·laboració de formació dual amb instituts el 2015. El primer va ser un curs formatiu específic del cicle integral de l’aigua a l’institut Pere Martell. Des d’aleshores, una mitjana de 5 alumnes passen per les instal·lacions de l’empresa d’aigües de Tarragona per formar-se.

Amb la signatura d’aquest conveni, alumnes de l’institut faran estades a Ematsa mitjançant una beca de formació. La formació dual a les empreses aporta per als alumnes aprendre treballant en un entorn d’empresa real.

Així mateix, per empreses com Ematsa significa acollir un alumne durant uns mesos amb l’objectiu de formar-lo i ajudar-lo en la seva inserció al món professional.

Temas

Comentarios