Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord entre l'Ajuntament d'Alcover i la Diputació de Tarragona per limitar el trànsit de vehicles de gran tonatge a la TV-7421

Els camioners utilitzen aquesta via per escurçar el trajecte de Picamoixons a la C-37

ACN

Whatsapp
Imatge de la carretera afectada, la TV-7421. Foto: ACN

Imatge de la carretera afectada, la TV-7421. Foto: ACN

Els vehicles pesants de gran tonatge de més de 26 tones tindran restringit el pas per la carretera TV-7421. La mesura s'adoptarà després de l'acord entre l'Ajuntament d'Alcover i la Diputació de Tarragona, per evitar perill, molèsties i dificultats de circulació als veïns de les urbanitzacions properes (Camí dels Muntanyans, Serradalt, La Cabana) i als pagesos de La Serra. Els camioners usen aquesta carretera per escurçar el trajecte entre Picamoixons i la C-37, envaint ambdós sentits de la calçada donat el seu gran tonatge i provocant inseguretat als veïns. Les senyals de prohibició de circulació a vehicles de més de 26 tones, que antigament ja existien, s'instal·laran en les properes setmanes.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También