Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Acord per millorar l’atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual a TGN

L'Associació Astafanias Tarragona i la Federació d'entitats de la discapacitat intel·lectual, DINCAT, han signat un conveni de col·laboració

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

L'Associació Astafanias Tarragona i la Federació d'entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya, DINCAT, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'acompanyar les famílies de les persones amb discapacitat. L'acord s'ha presentat aquest dijous a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Tarragona.

DINCAT donarà suport tècnic, mitjançant el seu programa de famílies, al disseny i desenvolpuament d'activitats per a familiars. Aquestes comprenen, entre d'altres, l'assessorament, informació, orientació i acompanyament a tècnics i familiars que portin a terme el programa al territori.

Per la seva banda, Astafanias atendrà i coordinarà les activitats al territori, crearà un grup motor de professionals i familiars que pugui donar suport al desenvolupament d'aquestes. També durà a terme formació i assessorament a les famílies. Astafanias també realitzarà una ronda de contactes amb els centres d’educació especial de la demarcació per presentar aquest nou projecte.

Temas

Comentarios

Lea También