Actes per a tots els gustos i edats a Vallmoll

El pregó de la Festa Major el farà el mossèn del municipi Joan Miquel Bravo i serà el proper 14 d’agost a la Sala Noble del Castell

02 agosto 2018 10:47 | Actualizado a 02 agosto 2018 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La festa aquàtica, el concurs de dibuix, sardanes, la Diada castellera. Aquestes són algunes de les activitats que formen part de la programació de la Festa Major de Vallmoll que se celebra amb motiu de la Mare de Déu d’Agost.

Enguany l’encarregat de fer el pregó de la Festa Major serà el mossèn de Vallmoll, Joan Miquel Bravo.

L’acte serà el proper 14 d’agost a la Sala Noble del Castell a les set de la tarda. Més tard el jove montblanquí i violinista Sasha farà un concert.

En acabar hi haurà una degustació de coca d’avellanes i cava commemoratiu dels 140 anys del naixement de Jujol. Aquest fou un arquitecte, dibuixant, dissenyador i pintor modernista català.

Es va dedicar a la docència tant a l’Escola d’Arquitectura com a l’Escola del Treball, a Barcelona. Un dels actes destacats serà el proper divendres 17 d’agost. A les onze de la nit hi haurà castell de focs, i tot seguit La Principal de la Bisbal farà ballar a tots els públics.

El diumenge 19 d’agost hi haurà una cercavila pels carrers del poble, amb l’Agrupació Cultural El Moll i diferents colles convidades.A les set de la tarda, se celebrarà la Diada Castellera, a la plaça Major, amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Vila-seca.

Per cloure la Festa Major, el 20 d’agost hi haurà el sopar de solters i casats al Bar del Sindicat.
 

Comentarios
Multimedia Diari