Activa Mútua tanca l'exercici amb uns ingressos de 356,7 milions d'euros

L'entitat compensa l'augment de l'absentisme laboral amb inversions i innovació

18 julio 2018 17:41 | Actualizado a 18 julio 2018 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta General d'Activa Mútua que compta a les comarques de Tarragona amb 11.174 empreses protegides i 93.979 treballadors assegurats (15.465 d’ells autònoms) va clausurar aquest mes de juliol l'exercici 2017 amb uns ingressos totals de 356.754.228,96 euros, un 6,66% més pel que fa a l'exercici anterior.

L'excedent  de  gestió  ha  estat  de  7,9  milions  d'euros,  reduït  a  causa  de  l'imparable increment del 48% del cost de l'absentisme laboral que es detecta des de 2014. Celebrada la junta a la seu central de Tarragona, va estar encapçalada pel president, Ferran Teixidó i va comptar amb la presència del vicepresident primer, Josep Nogués; el vicepresident segon, José Domingo Valls; el vicepresident tercer, Jaume Obiols; el director gerent, Miquel Àngel Puig; el sotsdirector general, Ferran Plana i el secretari general, Miquel Benabarre.

Amb 68.112 empreses associades i 527.600 treballadors assegurats al conjunt de l’Estat, Activa Mútua va realitzar el passat any un notori esforç inversor amb el propòsit de fer front al desmesurat absentisme, ser competitiva i oferir un servei més proper i resolutiu als seus mutualistes.

Les inversions van pretendre, d'una banda, la modernització i optimització d'instal·lacions i equipaments per a una atenció personalitzada al client i, per un altre, una ferma aposta per les altes tecnologies i la implantació de la transformació digital per a un servei resolutiu.

Durant 2017 es van realitzar una vintena d'actuacions que van renovar i millorar les instal·lacions i serveis de la xarxa estatal d'Activa Mútua composta per 76 delegacions, 35 centres assistencials i dues clíniques, una a Tarragona i una altra a València. També es va obrir una nova delegació a Bilbao i es van traslladar a uns locals més amplis les oficines d'Albacete, Saragossa, Beniparrell i Badajoz.

Comentarios
Multimedia Diari