Activitats culturals del Port de Tarragona per al cap de setmana

Es programen dos cicles de contes per a majors de cinc anys, amb entrada gratuïta

19 octubre 2017 17:31 | Actualizado a 19 octubre 2017 17:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu del Port i el Teatret del Serrallo continuen les activitats familiars gratuïtes amb dos cicles de contes per a infants majors de cinc anys: L’hora del conte amb I’Imma Pujol. Contes del Serrallo a la barca el dimarts 24 d’octubre al Museu del Port, a les 17.30 hores, i que inclourà també un passeig en golondrina i El follet del bosc, amb la Sílvia Palazón al Teatret del Serrallo el diumenge 29 d’octubre al migdia.

En aquesta darrera activitat, la Sílvia Palazón ens narra com la Dolcina ha de trobar maduixes sota la neu per poder tornar a casa i al bosc coneix una criatura misteriosa que l’ajudarà.

Un conte màgic amb monedes d’or, gripaus, ànecs encantats, un rei despistat i neu, molta neu. El conte de l’Imma Pujol s’inicia al Museu del Port i es desplaça al Serrallo amb un passeig en golondrina.

Es pot obtenir més informació d’aquestes activitats a museuport@porttarragona.cat i elteatret@porttarragona.cat respectivament.

També, dins del Cicle coneixement ‘Gent d’aquí i d’allà’, el Teatret del Serrallo ha programat la conferència d’Òscar Cadiach “Escalant la Cua de Drac” sobre la seva darrera comesa, per al dijous 26 d’octubre a les 19 hores.

Cadiach, primer alpinista català en coronar els catorze vuit mils sense servir-se d’oxigen suplementari, és també fotògraf i càmera d'alçada. Ha realitzat diverses pel·lícules de les seves expedicions i ha guanyat premis arreu del món. També va ser mentor, cap i guia de l'expedició que va portar sis joves inexperts fins al cim de l'Aconcagua (Amèrica), per al programa El Cim de TV3. Òscar Cadiach és Creu de Sant Jordi des del 26 d’abril de 2016.

Durant aquesta setmana també es poden veure encara tres exposicions al Moll de Costa: “Santa Tecla Aquarel·lada”, de Josep Maria Sánchez Maza, al Tinglado 4bis, que ofereix una visió lúdica de la festa de Santa Tecla mentre que al Tinglado 1 s’exposa “Mitologia i natura. L’ànima de la fusta”, d’Evelí Adam, un projecte expositiu d’arrels i soques que es converteixen en imatges fantàstiques. Aquesta exposició pot ser visitada per públic escolar amb una reserva prèvia (exposicions@porttarragona.cat o 977 259 400 ext. 4302).

D’altra banda, també es pot visitar l’exposició “Compartint la mar amb... #navegantpelport2017” al vestíbul del Museu del Port, una mostra de les fotografies que van participar en el V Concurs Instagram Museu del Port convocat aquest estiu.

Comentarios
Multimedia Diari