Más de Tarragona

Adjudicades les obres de millora de dos trams urbans de la C-246 i la T-200 a Valls

Els treballs, amb un pressupost de 468.000 euros, han de permetre integrar els vials, traspassats per la Generalitat, a la tram urbana

ACN

Whatsapp

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de 468.000 euros, les obres de millora de dos trams de la C-246 -antiga carretera de Barcelona- i de la T-200 -antiga carretera del Pla- al seu pas per Valls. L'actuació s'emmarca en el conveni de traspàs d'aquestes travesseres de la Generalitat a l'Ajuntament de Valls atès que aquestes vies han perdut la seva condició de carretera i formen part de la xarxa viària municipal, amb un trànsit sobretot de caràcter local. Les obres hauran de servir per adequar les travesseres al seu canvi de funcionalitat i integrar-les a la trama urbana. Es preveu que els treballs comencin a principis d'estiu i tinguin una durada de quatre mesos.

El tram de la C-246 en qüestió té una longitud de prop de 600 metres i discorre entre la rotonda de l'N-420 i el Pius Hospital de Valls, al sud del nucli urbà. En aquest cas, les obres consistirán en la millora de les característiques superficials del ferm i es reposarà la senyalització horitzontal.

Respecte la T-200, correspon a un tram d'uns 1,7 quilòmetres, des de la C-37, al nord de Valls, fins a l'antiga N-240a. La T-200 configura un eix que comunica el centre i els barris de Nou Miramar, Miramar, Alt Camp, Santa Gemma, Cases Verdes, Santa Úrsula i el Fornàs. Aquí, les actuacions previstes passen per la millora del ferm; la instal·lació d'elements d'urbanització per a voreres; reubicar una columna de l'enllumenat i millorar la instal·lació en general; millorar els elements de drenatge; adequar la senyalització horitzontal, vertical de codi i d'orientació; adequar els semàfors, el reg i canalització per a futurs serveis; així com instal·lar elements d'enjardinament i mobiliari urbà.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También