Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Adjudicades les obres de millora de dos trams urbans de la C-246 i la T-200 a Valls

Els treballs, amb un pressupost de 468.000 euros, han de permetre integrar els vials, traspassats per la Generalitat, a la tram urbana

ACN

Whatsapp

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de 468.000 euros, les obres de millora de dos trams de la C-246 -antiga carretera de Barcelona- i de la T-200 -antiga carretera del Pla- al seu pas per Valls. L'actuació s'emmarca en el conveni de traspàs d'aquestes travesseres de la Generalitat a l'Ajuntament de Valls atès que aquestes vies han perdut la seva condició de carretera i formen part de la xarxa viària municipal, amb un trànsit sobretot de caràcter local. Les obres hauran de servir per adequar les travesseres al seu canvi de funcionalitat i integrar-les a la trama urbana. Es preveu que els treballs comencin a principis d'estiu i tinguin una durada de quatre mesos.

El tram de la C-246 en qüestió té una longitud de prop de 600 metres i discorre entre la rotonda de l'N-420 i el Pius Hospital de Valls, al sud del nucli urbà. En aquest cas, les obres consistirán en la millora de les característiques superficials del ferm i es reposarà la senyalització horitzontal.

Respecte la T-200, correspon a un tram d'uns 1,7 quilòmetres, des de la C-37, al nord de Valls, fins a l'antiga N-240a. La T-200 configura un eix que comunica el centre i els barris de Nou Miramar, Miramar, Alt Camp, Santa Gemma, Cases Verdes, Santa Úrsula i el Fornàs. Aquí, les actuacions previstes passen per la millora del ferm; la instal·lació d'elements d'urbanització per a voreres; reubicar una columna de l'enllumenat i millorar la instal·lació en general; millorar els elements de drenatge; adequar la senyalització horitzontal, vertical de codi i d'orientació; adequar els semàfors, el reg i canalització per a futurs serveis; així com instal·lar elements d'enjardinament i mobiliari urbà.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También