Adrian Schvarzstein: 'Vivim al poble, coneixem la gent i tot això és inspirador'

Director de l’espectacle ‘Season Circus’

16 octubre 2019 09:40 | Actualizado a 16 octubre 2019 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després d’unes temporades amb el circ belga Ronaldo, Adrian va crear el Circ Klezmer que ha realitzat gires durant 12 anys. També ha realitzat espectacles de teatre de carrer com The Greenman, The bed, Dans, entre d’altres.

Què podrem veure al Convent de les Arts?
Seasons Circus és un espectacle de teatre-circ que la música barroca s’interpreta en directe. Des de la dansa a la pintura. Hem involucrat totes les disciplines. Per exemple la pintura de Brueghel del segle XVI. Podem escoltar la música barroca de l’època que es tocava als carrers Per explicar la història, i sense paraules utilitzem diferents tècniques de circ, com per exemple acrobàcies, equilibris, cèrcols..

Quina és la posada en escena?
Els personatges de l’espectacle Seasons Circus no volen marxar després de la darrera funció del dia anterior, es resisteixen a desaparèixer de l’escena i del teatre, es resisteixen a conformar-se en ésser tan sols el record d’un possible d’un espectador. Segueixen donant voltes, com fantasmes en els teatres i ja no saben quina és la única forma de seguir insistint. Seran eterns si no s’acaba l’espectacle i això és una font de contínua energia per crear situacions que ens obliguen a mantenir-los actius. L’únic que realment no està per aquests embolics és el conserge del teatre que desitja finalitzar la feina i així poder anar cap a casa. És una lluita entre els personatges i el conserge.

El procés creatiu...
Al Convent de les Arts ja hi havia estat abans, en altres espectacles. És un lloc fantàstic. El procés creatiu és bo. Entre tots tenim moltes idees i ens hem de cenyir al temps establert per un espectacle.

Després d’Alcover anireu a Mèxic?
Dissabte farem l’última funció al Convent de les Arts, i marxarem a fer una gira a Mèxic. De fet, l’estrenarem oficialment allí. És una producció catalana amb gent internacional que viu aquí. Al 3 de desembre l’estrenarem a Catalunya, a Sant Cugat del Vallés.

Els veïns d’Alcover us han acollit a casa.
Era la primera vegada que es feia aquí a Alcover. La idea va néixer d’un projecte que vaig fer a Noruega. Ho vaig comentar al Convent de les Arts ja que teníem poc pressupost i volíem quedar-nos a casa d’algú del poble. L’experiència ha sigut bona.Nosaltres vivim al poble, però també coneixem a la gent, i això és inspirador. Ens sentim molt bé. De fet, aquests dies dic que visc a l’Alt Camp. Vam arribar el passat 6 d’octubre, i marxarem aquest disabte.Treballem cada dia de les deu del matí, fins a les sis de la tarda, però estem contents del resultat.

Quan actueu a Alcover?
Dijous dia 17 a les vuit del vespre, i el dissabte a les cinc de la tarda al Convent de les Arts. És per a totes les edats.

Comentarios
Multimedia Diari