Ajornat el concert de Dàmaris Gelabert a Tarragona

L’actuació, que estava prevista el 9 de maig 
a la Tarraco Arena, se celebrarà el 2 d’agost

29 marzo 2020 13:30 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El concert de Dàmaris Gelabert dins del marc de la seva Gira Mou el Cos previst pel 9 de maig a la Tarraco Arena de Tarragona ha estat ajornat, segons ha informat Abril Producciones, SL, complint amb les mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya per a evitar una major propagació del Covid-19 (coronavirus), que inclou la prohibició temporal de realitzar esdeveniments públics en espais oberts o tancats durant un període mínim de quinze dies.

«L’organització i l’artista han acordat realitzar el concert de Dàmaris Gelabert en el mateix espai el proper 2 d’agost», han informat des d’Abril Producciones, SL. Les entrades anticipades adquirides prèviament seran igualment vàlides per a la nova data del concert a l’estiu. En cas de no poder assistir, l’organització estableix fins al pròxim 7 d’abril el termini per a sol·licitar la devolució de l’import de les entrades a través dels mateixos canals de venda oficials.

Concerts #joemquedoacasa

A través de les xarxes socials, Dàmaris Gelabert s’ha sumat a la iniciativa #joemquedoacasa oferint concerts en família per a famílies, els dimecres a partir de les 18 hores, en directe des del seu canal de YouTube (youtu.be/eaUM_k6DrBI). «Estem molt emocionades i emocionats. Sense dubte, aquest concert ha esdevingut un dels més emocionants i significatius de la nostra carrera. Veure com les nenes i els nens gaudeixen dóna tot el sentit a la nostra feina. La música ens uneix!», ha expressat la cantant a través de les xarxes socials.

Comentarios
Multimedia Diari