Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

Ajudes per a la rehabilitació de façanes a Constantí

La partida destinada dedicada a aquest projecte és de 20.000 euros.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del municipi de Constantí.

Imatge del municipi de Constantí.

Aquesta setmana s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) la convocatòria de les subvencions per a la rehabilitació de façanes dins del projecte “Constantí, Posa’t bonic”.

L’objecte d’aquestes bases és regular el procediment i la concessió per part de l’Ajuntament de Constantí de les subvencions destinades a la rehabilitació, restauració, reforma i pintura de les façanes dels immobles amb més de 25 anys d’antiguitat.

Constantí
carrer de Constantí.

En el marc de las polítiques de foment de conservació d’edificis, i amb especial atenció, els nuclis antics dels municipis, com a mesura d’estímul a la rehabilitació per evitar la degradació i el foment dels valors estètics i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, l’Ajuntament de Constantí va aprovar per aquest any 2017 la concessió de subvencions per tal que els veïns adeqüin les façanes dels seus habitatges

La partida total destinada a aquest projecte “Constantí, Posa’t bonic” és de 20.000 euros. Les quantitats de les ajudes poden arribar fins a un 30 % del pressupost total presentat per l’interessat , sense sobrepassar la quantitat de 1.500 €uros.

El termini de presentació d’instàncies finalitzarà el dia 29 de desembre. Podeu consultar tota la informació de la convocatòria en el següent enllaç:

https://www.diputaciodetarragona.cat/ebop/index.php?op=dwn&tipus=i&data=20171019&anyp=2017&num=08554&v=i.

Temas

  • Constantí

Comentarios

Lea También