Albert Batet concorrerà a les primàries de JxCat

Es presentarà a l’elecció dels candidats de Tarragona, Terres de l’Ebre i Penedès

26 noviembre 2020 19:50 | Actualizado a 26 noviembre 2020 19:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El vallenc Albert Batet participarà en el procés de primàries que Junts per Catalunya celebrarà el 12 i 13 de desembre per escollir els candidats del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Penedès per a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 14 de febrer.

Batet considera que la demarcació de Tarragona «necessita una veu forta al Parlament» i argumenta que vol aportar la seva experiència com a president de grup parlamentari «durant una legislatura excepcional», el seu capital polític de gestió com a alcalde de Valls durant gairebé 12 anys i el seu coneixement en la gestació de Junts per Catalunya, en què va participar des dels seus inicis a finals del 2017.

Segons Batet, «ara és el moment de la solvència i la independència». «El nostre projecte polític neix de l’1 d’Octubre i, per tant, la nostra raó de ser és aconseguir la llibertat del nostre país. Però la conjuntura actual també ens exigeix gestionar amb rigor, amb eficàcia i amb eficiència la crisi sanitària i les conseqüències econòmiques i socials que se’n deriven», explica.

Així mateix, vol «seguir ajudant a canalitzar», des del Parlament, totes les potencialitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre en l’àmbit industrial, turístic, d’infraestructures, mediambiental, cultura o universitari.

Comentarios
Multimedia Diari