Alcaldes i transportistes de la demarcació tallaran l'N-340 i alentiran l'AP-7

La protesta es realitzarà a les sis de la tarda al punt simbòlic de l'Arc de Triomf de Roda de Berà per reclamar solucions per a l'N-340, que acumula accidents i retencions pel seu mal estat

19 mayo 2017 18:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Alcaldes de l'anomenat Pacte de Berà (municipis del nord de Tarragona) i de les Terres de l'Ebre, al sud, tallaran demà l'N-340 i els transportistes alentiran l'autopista AP-7 en plena operació sortida.

La protesta es realitzarà a les sis de la tarda al punt simbòlic de l'Arc de Triomf de Roda de Berà per reclamar solucions per a l'N-340, que acumula accidents i retencions pel seu mal estat.

La principal mesura que proposen és la gratuïtat de l'autopista AP-7 -en l'any 2021 venç la concessió a Abertis- en aquells trams en els quals l'N-340 no estigui desdoblada.

De la seva banda, la Federació empresarial d'auto transport (FEAT) organitza dues caravanes de camions que circularan en marxa lenta per l'autopista AP-7.

Els camions es concentraran al polígon industrial Riu Clar de Tarragona i en el de Torredembarra a partir de les cinc de la tarda i a les sis, entraran en caravana a l'autopista.

"Nosaltres no ens cansarem: tenim la força de la raó", segons l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer (PSC).

De la seva banda, l'alcalde d'Altafulla, l'independent Félix Alonso, insta la ciutadania a acudir i recolzar la protesta.

Comentarios
Multimedia Diari