Alcover dona material informàtic a l’escola i a l'institut

L’Ajuntament ho adquirit per un valor de 4.000 euros per lluitar contra la bretxa digital

17 abril 2020 19:36 | Actualizado a 17 abril 2020 19:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament d’Alcover ha adquirit material informàtic per valor de 4.000 euros i l’ha donat a l’escola Mare de Déu del Remei i a l’Institut Fonts del Glorieta per lluitar contra la bretxa digital.

A causa del confinament i amb l’arribada del 3r trimestre  del curs escolar, els centres educatius han hagut d’adaptar-se i continuar la formació dels seus alumnes a través d’un nou mètode virtual de treball. 

Per aquest motiu, des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, l’Ajuntament i els centres educatius de l’escola i l’institut han estat treballant conjuntament per esbrinar les necessitats tecnològiques de les famílies amb infants i joves en etapa escolar, i trobar la millor fórmula per lluitar contra la bretxa digital.

Un cop els centres educatius han fet el seu diagnòstic, l’Ajuntament s’ha ofert per adquirir ordinadors portàtils (chromebooks), dispositius de connexió a internet i targetes sims per a mòbil. 

A partir del pròxim dilluns, des de la regidoria d’Ensenyament es farà entrega d’aquest material a les famílies amb dificultats perquè tots els escolars puguin mantenir una activitat acadèmica adequada.

Un cop finalitzada aquesta situació, els centres educatius es quedaran el material en propietat. 

Comentarios
Multimedia Diari