Alcover ja té programats més de 50 actes per a la 13a Fira de Bandolers

La principal novetat serà l'estrena d'un espectacle que centralitzarà totes les representacions teatrals bandoleres

19 mayo 2017 21:39 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mercat d’oficis, entremesos teatrals, concerts, gimcanes i recreacions històriques és el que oferirà una vegada més la Fira de Bandolers d’Alcover, que se celebrarà del 9 al 12 d’octubre.

Més d’una cinquantena d’actes per a tots els públics és el que preveu el programa d’aquesta cita bandolera que fa retrocedir els visitants 400 anys en el temps per reviure les disputes entre dues famílies de bandolers: els Morells i els Voltors.

La tretzena edició arriba amb algunes novetats. Una de les més destacades és l’estrena d’un espectacle que centralitzarà totes les representacions teatrals bandoleres en un únic indret escènic: l’Església Vella. Es tracta de la Taverna Bandolera, que es representarà el divendres 9 d’octubre just després de l’arribada dels bandolers a la vila.

L’espectacle fusionarà música i teatre i, a més a més, anirà acompanyat per una degustació de productes de la terra. La nova regidora de la Fira, Carla Miret, va destacar ahir en roda de premsa l’oportunitat que representa aquesta obra, «facilitant a l’espectador poder gaudir de la totalitat de l’espectacle més còmodament des del seu inici i fins al final en un únic espai».

L’itinerari teatral El túnel del temps també arriba amb algunes novetats, com el canvi d’escenari de la primera i última escena o la incorporació de nous espectacles. D’altra banda, la Fira acollirà per primera vegada una Diada Castellera, que comptarà amb la participació dels Xiquets d’Alcover, els Castellers d’Altafulla i els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú. L’acte tindrà lloc el dissabte dia 10 d’octubre a la plaça del Portal a les 18.30 h.

Com cada any, la festa s’inaugurarà el divendres, 9 d’octubre, amb l’arribada del bandoler Miquel Morell i la seva tropa. El punt final de la 13a edició el posarà el 1r Bandoler Sound Festival, una novetat del programa d’aquest any. Els DJ Luca Caro i Ruben Rider; Dago Kareli, GreeGoor i Aaron Coello, i Sisu, David FL i Serra, seran els encarregats de fer sonar al Pavelló Municipal un recull de les millors cançons de tots els temps. Dilluns, coincidint que és la festivitat de la Mare de Déu del Pilar, la Fira encara acollirà algunes activitats, com una bicicletada popular, un espectacle familiar amb el Mag Fèlix Brunet o havaneres amb Mar i Cel.

Comentarios
Multimedia Diari