Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alejandro Blanco: "Tarragona 2018 té el suport del COE al 100 per cent"

Després d'escoltar les inquietuds d'alguns presidents de federacions, esportistes i tècnics, que comentaven la situació política del país i la possible bretxa que es podria generar, Blanco ha assegurat que "el món de l'esport no té fissures" i es "manté unit"

EFE

Whatsapp
Imatge d'arxiu d'Alejandro Blanco aTarragona. FOTO: PERE FERRÉ

Imatge d'arxiu d'Alejandro Blanco aTarragona. FOTO: PERE FERRÉ

El president del Comitè Olímpic Español (COE), Alejandro Blanco, ha afirmat que els Jocs Mediterranis de Tarragona del 2018 tenen el "suport al 100 per cent" d'aquest organisme, després de la reunió de l'Executiva del COE amb caràcter d'extraordinari per analitzar la situació després del referèndum il·legal de l'1-O. 

"Tarragona té el suport del Comitè Olímpic Español al 100%. Espanya és una potència esportiva a nivell mundial i la imatge que es té a l'exterior sobre l'esport espanyol és que, sens dubte, quan adquirim un compromís, el complim i amb Tarragona passarà exactament el mateix", va indicar. 

La reunió de l'Executiva ha estat presidida per Alejandro Blanco, que ha estat acompanyat de la vicepresidenta primera de l'organisme, Isabel Fernández i per la secretària general, Victoria Cabezas; juntament amb els vicepresidents de la institució Isabel García, Francisco Vidal Blázquez i Marco A. Rioja. El president del COE ha transmès un missatge de "tranquil·litat, concòrdia i unitat del món de l'esport". 

Després d'escoltar les inquietuds d'alguns presidents de federacions, esportistes i tècnics, que comentaven la situació política del país i la possible bretxa que es podria generar, Blanco ha assegurat que "el món de l'esport no té fissures" i es "manté unit". 

Sobre l'autodenominat Comitè Olímpic Català, el màxim mandatari del COE ha recordat que existeixen tres sentències, l'última del Tribunal Suprem, amb data del 28 de novembre del 2008, que assenyala que "no pot utilitzar aquesta nomenclatura en ser exclusiu del Comitè Olímpic Español".  

Temas

Comentarios

Lea También