Más de Tarragona

Alerta groga a Tarragona per altes temperatures

La calor, que es mantindrà durant el divendres, tindrà una tendència a la baixa a partir del cap de setmana

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu. Foto: DT

Imatge d'arxiu. Foto: DT

La calor posarà aquest dijous 11 de juliol en risc groc i taronja 24 províncies del sud peninsular i del baix Ebre per temperatures de fins a 40ºC a Badajoz i Còrdova, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A Tarragona predominará, durant el dia d'avui, el nivell groc amb temperatures que arribaran als 36 graus a Tortosa, 35 a Gandesa, 33 a Reus i 30 a El Vendrell i a Tarragona capital. Aquesta situació continuarà demà divendres i, a partir del cap de setmana, les temperatures baixaran i s'esperen, fins i tot, tempestes disperses. 

Seguint amb aquesta tendència, la major part de la Península patirà un ascens de les temperatures. No obstant això, a Galícia i al Cantàbric s'experimentaran pocs canvis, igual que a les Balears i a les Canàries. Amb nivell taronja hi haurà Toledo, Càceres, Badajoz, Còrdova i Jaén, mentre que Almeria, Huelva, Granada, Sevilla, Osca, Terol, Saragossa, Albacete, Ciudad Real, Conca, Guadalajara, Àvila, Salamanca, Barcelona, Lleida, Tarragona, Madrid, València i Ourense tindran avisos de nivell groc.

Amb la pujada de les temperatures predominaran els cels poc nuvolosos a gran part d'Espanya, encara que amb nuvolositat d'evolució diürna als Pirineus, on no es descarta algun ruixat o tempesta ocasional. Pel que fa a les Canàries, no es poden descartar possibles pluges febles al nord de les illes.

Temas

Comentarios

Lea También