Más de Tarragona

Alerta per possibles nevades a Tarragona a partir d'aquesta nit

Protecció Civil ha activat aquest divendres al migdia la prealerta del pla Neucat Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per la previsió de nevades fins als 600 metres

ACN

Whatsapp
Un camp de vinya emblanquinat per la neu, amb el poble d'Horta de Sant Joan al fons, en una imatge d'arxiu.

Un camp de vinya emblanquinat per la neu, amb el poble d'Horta de Sant Joan al fons, en una imatge d'arxiu.

Protecció Civil ha activat aquest divendres al migdia la prealerta del pla Neucat Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per la previsió de nevades fins als 600 metres a partir d’aquesta propera nit i fins aquest dissabte al Prepirineu, Catalunya Central i prelitoral de Tarragona. En aquestes zones poden acumular-se fins a 5 centímetres. Al Pirineu la cota de neu començarà als 1.600 metres i baixarà al final del dia al voltant dels 1.400. Es podran acumular més de 30 centímetres per sobre dels 2.000 metres.

Veure també: Alertas naranja y amarilla en Tarragona por fuertes vientos y lluvias

D’altra banda, Protecció Civil també ha activat la prealerta del Procicat per la previsió de fortes ventades de component sud a partir d’aquesta tarda a cotes altes del Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir d’aquesta nit i fins aquest dissabte al migdia, ventades de component oest en una àmplia franja des de Ponent, la Catalunya central i fins al litoral central i sud.

Així mateix, també hi haurà mala mar que a partir d'aquesta nit i fins aquest dissabte al migdia, afectarà la costa central, entre el Garraf i el Baix Empordà, on les onades poden superar els 2,5 metres d’alçada, amb mar de fons del sud i acompanyades de cops de vent.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También