Alerta per possibles nevades a Tarragona a partir d'aquesta nit

Protecció Civil ha activat aquest divendres al migdia la prealerta del pla Neucat Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per la previsió de nevades fins als 600 metres

19 mayo 2017 16:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 13:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Protecció Civil ha activat aquest divendres al migdia la prealerta del pla Neucat Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya Neucat per la previsió de nevades fins als 600 metres a partir d’aquesta propera nit i fins aquest dissabte al Prepirineu, Catalunya Central i prelitoral de Tarragona. En aquestes zones poden acumular-se fins a 5 centímetres. Al Pirineu la cota de neu començarà als 1.600 metres i baixarà al final del dia al voltant dels 1.400. Es podran acumular més de 30 centímetres per sobre dels 2.000 metres.

Veure també: Alertas naranja y amarilla en Tarragona por fuertes vientos y lluvias

D’altra banda, Protecció Civil també ha activat la prealerta del Procicat per la previsió de fortes ventades de component sud a partir d’aquesta tarda a cotes altes del Pirineu i Prepirineu occidental, i a partir d’aquesta nit i fins aquest dissabte al migdia, ventades de component oest en una àmplia franja des de Ponent, la Catalunya central i fins al litoral central i sud.

Així mateix, també hi haurà mala mar que a partir d'aquesta nit i fins aquest dissabte al migdia, afectarà la costa central, entre el Garraf i el Baix Empordà, on les onades poden superar els 2,5 metres d’alçada, amb mar de fons del sud i acompanyades de cops de vent.

 

Comentarios
Multimedia Diari