Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Algú té fotos del Ramonet, l'enxaneta dels Xiquets del Serrallo?

La mare d'aquest tarragoní de 3 anys demana per les xarxes imatges del seu fill per fer-li un àlbum recorregut des de l'inici fins al final del pilar caminant del passat 24 de setembre. El missatge s'ha viralitzat entre els tarragonins i amants dels castells

Diari de Tarragona

Whatsapp
Algú té fotos del Ramonet, l'enxaneta dels Xiquets del Serrallo?

Algú té fotos del Ramonet, l'enxaneta dels Xiquets del Serrallo?

La Mireia no s'ho ha pensat dues vegades. Vol immortalitzar la baixada del pilar caminant dels Xiquets del Serrallo per una raó: el seu fill, en Ramonet Príncep de 3 anys era l'enxaneta.

Ella té fotos i els seus parents també n'hi han fet. Però ha volgut anar més enllà buscar imatges d'altra gent que engreixin el nómbre d'imatges del seu fill i fer-li un regal més endavant amb un àlbum d'aquest 24 de setembre.

Per això ha llençat a les xarxes un missatge demanant l'ajut de tothom qui tingui imatges de la baixada de pilars i més concretament la dels Xiquets del Serrallo, la colla que porta 24 anys ininterrumputs acabant el recorregut del pilar.

La Mireia explica que "m'agradaria fer-li un llibre de reportatge fotogràfic del moment, com a record per quan sigui gran d'aquest dia tan especial per nosaltres. La idea és reproduir en fotos tot el recorregut: des de la sortida a plaça de l’espai canalla fins a l'ajuntament (pujada al balcó i baixada de celebració amb la colla incloses)".

La Mireia vol fotos que captin tots els moments, la cara, les expressions durant tot el recorregut. "Busco primers plans....", assegura. Afeigeix el seu mail personal miri.cap.alli@gmail.com per si algú té la bondat de facilitar-li aquestes imatges tan desitjades.

Temas

Comentarios

Lea También