Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alumnes de Sant Pau i adults amb discapacitats s'integren amb la petanca

50 participants d'arreu de les comarques del Camp de Tarragona.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de familia de la trobada amb alumnes del Col·legi Sant Pau de Tarragona.

Foto de familia de la trobada amb alumnes del Col·legi Sant Pau de Tarragona.

Aquest dimecres passat, dia 29 de novembre, s’ha celebrat la matinal de petanca programada dins les XXII Jornades Esportives per a persones amb discapacitat, organitzada per la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Una vegada més, alumnes del darrer cicle de Primària del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, seu habitual d’aquesta modalitat, han tornat a interactuar d’una manera excepcional amb els 50 participants dels tallers que han vingut d’arreu de les comarques del Camp de Tarragona (Taller Baix Camp de Reus, Taller Priorat del Masroig, Aprodisca Montblanc, Aprodisca la Selva del Camp, Ginesta de Valls, El Ventall del Vendrell, Estela Tarragona, Onada Tarragona i Onada Torredembarra

Una nova experiència força gratificant, que compleix sobradament uns dels objectius prioritaris del programa com és la integració i la sensibilització social per la via de la pràctica esportiva.

Ara resta, per tancar el primer torn del programa del present curs escolar, la celebració de la Festa d’hivern que tindrà lloc el proper dimecres 13 de desembre al Pavelló del Morell.

Temas

Comentarios

Lea También