Alumnes de l’Institut Jaume Huguet de Valls competeixen a la Robòtica del Catskills

En aquest concurs competeixen 15 joves de 5 centres educatius, entre els quals es troba l’Institut Jaume Huguet de Valls

17 octubre 2018 08:40 | Actualizado a 17 octubre 2018 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Saló in(3D)ustry que se celebra a Barcelona des d’ahir i fins demà dijous acollirà la competició de Robòtica del Catskills, un concurs que se celebra anualment i que permet als alumnes dels diferents cicles d’FP mostrar les seves habilitats en les diferents professions per a les quals s’estan formant. Enguany, i per primera vegada, el Catskills se celebra en el marc d’una fira sectorial i en un entorn empresarial.

En aquest concurs competeixen 15 joves de 5 centres educatius, entre els quals es troba l’Institut Jaume Huguet de Valls. Els alumnes hauran de demostrar les seves habilitats i capacitats dissenyant, ajustant i programant solucions de robòtica mòbil als reptes plantejats per un jurat. Els visitants del Saló podran veure les presentacions dels alumnes i l’execució de les proves per part dels robots en uns circuits tancats. Els participants en la competició tindran el mateix robot i hauran d’adaptar-ne els components per superar els reptes que indiqui el jurat, com ara desplaçar-se, esquivar obstacles o aixecar i transportar objectes.

Els altres alumnes provenen de l’Institut Anna Gironella de Mundet (Barcelona), Institut de Vic, Institut Palau Ausit (Ripollet) i Institut Lacetània (Manresa).

Comentarios
Multimedia Diari