Alumnes d’infantil i de primària del territori exposen al MAMT

La mostra es podrà visitar fins al 5 de novembre. El projecte ha comptat enguany amb la participació de més de 5.000 alumnes de prop de 50 centres educatius de la demarcació

13 octubre 2017 07:58 | Actualizado a 13 octubre 2017 08:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) va inaugurar el passat dissabte l’exposició ‘Ets un artista...i exposes al MAMT. Calendari 2018’, una mostra que inclou els treballs guanyadors elaborats pels alumnes d’infantil i primària de la demarcació que han participat durant el curs 2016-2017 en el programa pedagògic ‘Treballem amb l’Art’, vinculat al MAMT Pedagògic. 

La mostra es podrà visitar fins al 5 de novembre. El projecte ha comptat enguany amb la participació de més de 5.000 alumnes de prop de 50 centres educatius de la demarcació.

Els tres centres guanyadors de l’edició 2016-2017 han estat: l’Escola Santa Anna de Castellvell del Camp (1r premi), el Col·legi Mare Nostrum de Tarragona (2n premi) i l’Escola Riu Clar de Tarragona (3r premi). Les obres d’aquests tres centres educatius formaran part del calendari 2018, juntament amb els treballs del Col·legi Lestonnac-L’ensenyança de Tarragona, del Col·legi Públic d’Educació Especial Alba de Reus, de l’Escola Cèsar August de Tarragona, de l’Escola Arrabassada de Tarragona, de l’Escola Mare de Déu del Roser de Riudecols i de l’Escola Saavedra de Tarragona. L’objectiu és difondre les seves col·leccions entre el públic escolar.

Comentarios
Multimedia Diari