Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona Política

Amenacen amb boicotejar una fruiteria de Tarragona pel llaç groc

La fruiteria Ton de Tarragona ha rebut una carta en la que se l’amenaça amb un boicot si no retira el llaç groc del seu local.  

Octavi Saumell

Whatsapp
Imatge de la carta que ha rebut avui la fruiteria Ton. FOTO: Facebook Pere Grau

Imatge de la carta que ha rebut avui la fruiteria Ton. FOTO: Facebook Pere Grau

L’exregidor de l’Ajuntament de Tarragona i número ‘5’ de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del passat 21 de desembre, Pere Grau, ha publicat aquesta tarda una fotografia a les xarxes socials en la que es pot veure l’amenaça de boicot que ha rebut la fruiteria Ton, situada al carrer Florenci Vives de Tarragona, si no retira el llaç groc en suport dels polítics que es troben a la presó. 

En el document, es diu, textualment: «Som un grup de veïns que sempre comprem a la seva tenda i que ens està bombardejant amb el seu llaç groc, cosa que no ens agrada. Vostè pot tenir unes idees diferents a les nostres. El seu negoci és per vendre i no per donar a entendre els seus sentiments cap a tots els qui comprem a la seva tenda». Per això, aquest grup de veïns denuncia, finalment, que «si no retira el llaç groc deixarem de comprar al seu establiment». 

El propietari del local, Ton Jené, ha mostrat la seva «sorpresa», però assegura que no retirarà el llaç. «Tinc respecte per a tothom, però por de ningú. Crec que el llaç és una manera pacífica i democràtica de manifestar-se» assegura Jené, qui diu que la nota «l’han escrit persones que no són clientes».

Temas

Comentarios

Lea También