Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Amnistia Internacional convoca una concentració a Tarragona a favor dels refugiats

Es convoca aquest dimecres 9 de setembre a l'Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona

EFE

Whatsapp
Recollida de signatures al Balcó del Mediterrani en una altra campanya d'Amnistia Internacional. FOTO: DT

Recollida de signatures al Balcó del Mediterrani en una altra campanya d'Amnistia Internacional. FOTO: DT

Amnistia Internacional (AI) ha convocat per demà una concentració a Tarragona a favor dels refugiats de conflictes bèl·lics amb el lema "Targeta vermella a Europa", i insta l'Ajuntament de Tarragona a complir tots els acords aprovats en un ple, conforme oferirien reallotjament als que demanen asil.

Segons informa Amnistia Internacional, la concentració es convoca aquest dimecres 9 de setembre a l'Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona. AI recorda que els refugiats procedeixen de països amb greus crisis humanitàries com Síria, Eritrea, Afganistan, Nigèria, Somàlia, Palestina, Pakistan, Etiòpia i el Sudan.

L'organització de defensa dels Drets Humans insta el consistori tarragoní a complir l'acord pres pel ple del 20 de març passat, en el qual assumia pressionar organismes nacionals i internacionals per aconseguir millores en la resolució d'aquesta crisi.

Un dels punts de l'acord municipal era posar a disposició del Govern un nombre significatiu de places de reassentament, així com suficients recursos per a la implementació dels programes d'integració necessaris.

AI també retreu als dirigents europeus la seva obligació de protegir les persones sol·licitants d'asil, tal com marquen els tractats internacionals, i titlla de "vergonya" els obstacles que posen per impedir l'entrada de persones.

Finalment, defensa que ja ha passat el temps de condemnar morts humanes amb minuts de silenci i advoca perquè s'exerceixi el lideratge per combatre aquesta crisi humanitària

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También