Amnistia Internacional convoca una concentració a Tarragona a favor dels refugiats

Es convoca aquest dimecres 9 de setembre a l'Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona

19 mayo 2017 21:52 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Amnistia Internacional (AI) ha convocat per demà una concentració a Tarragona a favor dels refugiats de conflictes bèl·lics amb el lema "Targeta vermella a Europa", i insta l'Ajuntament de Tarragona a complir tots els acords aprovats en un ple, conforme oferirien reallotjament als que demanen asil.

Segons informa Amnistia Internacional, la concentració es convoca aquest dimecres 9 de setembre a l'Estàtua dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona. AI recorda que els refugiats procedeixen de països amb greus crisis humanitàries com Síria, Eritrea, Afganistan, Nigèria, Somàlia, Palestina, Pakistan, Etiòpia i el Sudan.

L'organització de defensa dels Drets Humans insta el consistori tarragoní a complir l'acord pres pel ple del 20 de març passat, en el qual assumia pressionar organismes nacionals i internacionals per aconseguir millores en la resolució d'aquesta crisi.

Un dels punts de l'acord municipal era posar a disposició del Govern un nombre significatiu de places de reassentament, així com suficients recursos per a la implementació dels programes d'integració necessaris.

AI també retreu als dirigents europeus la seva obligació de protegir les persones sol·licitants d'asil, tal com marquen els tractats internacionals, i titlla de "vergonya" els obstacles que posen per impedir l'entrada de persones.

Finalment, defensa que ja ha passat el temps de condemnar morts humanes amb minuts de silenci i advoca perquè s'exerceixi el lideratge per combatre aquesta crisi humanitària

Comentarios
Multimedia Diari