Más de Tarragona

Aplaçada la sessió de tarda de la Watermelon Pool

L’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió tenint en compte que l’activitat té una finalitat benèfica

Diari de Tarragona

Whatsapp
La WaterMelon Pool aquest matí. FOTO: Cedida

La WaterMelon Pool aquest matí. FOTO: Cedida

La Cooperativa Combinats, com a organitzadora de la Watermelon Pool, comunica que l’activitat que s’havia de celebrar aquest divendres 17 d’agost a la Plaça Corsini a partir de les 18h queda aplaçada, a una data encara per confirmar, com a conseqüència dels aiguats de les darreres hores i l’amenaça de pluja per a tota la tarda.

L’organització s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió tenint en compte que l’activitat té una finalitat benèfica, és a dir, l’objectiu és recaptar la màxima quantitat de diners possibles per destinar-nos a l’entitat benèfica escollida per la guanyadora de les votacions ‘on line’. En aquesta edició, l’entitat escollida per la guanyadora, Marta Gómez, és l’Eskurri Esplai de Bonavista. En cas d’haver mantingut l’activitat, la pluja hauria estat un handicap clar a l’hora de comptar amb la complicitat i la participació de la gent.

En qualsevol cas, la decisió d’aplaçar l’activitat s’ha pres d’acord amb totes les parts implicades i amb el compromís de trobar una data en les properes setmanes per poder reprendre la cinquena edició de la Watermelon Pool.

No obstant, el temps ha permès que aquest matí es remullessin a la popular piscina tarragonina dos dels cinc candidats més votats durant els sis dies de campanya al Diari de Tarragona. La guanyadora Marta Gómez, disfressada de síndria, i la tercera classificada, la cantant vallenca Maria Jacobs, s’han enfrontat a la punteria dels ciutadans en un matí que ha registrat una gran participació.

Les activitats del Mercat Central, paral·leles a la Watermelon Pool, segueixen endavant. D’una banda, a les 19h es posaran a la venda talls de síndria solidaris (1 euro, també per a l’Eskurri Esplai) a la parada La Teca i La Meca, i a les 20h, al hall de davant del Mercadona, hi haurà el concert dels guanyadors del concurs La Cançó de l’Estiu, Pele MacLeod.

Temas

Comentarios

Lea También