Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aportació de l'Obra Social La Caixa per garantir els àpats infantils a Tarragona

L’acord econòmic amb l'Ajuntament també fa possible apropar el teatre a col·lectius que normalment no hi ha accedeixen.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a impulsar programes socials de la ciutat.

Aquest conveni té per objecte establir el marc de la col•laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Bancària La Caixa per afavorir l’activitat cultural i social de la ciutat.

L’Obra Social La Caixa col·laborarà en el programa municipal Dinem a l’escola que garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa.

En concret, La Fundació Bancària La Caixa aportarà 25.000 euros per poder fer possible aquest programa. I 10.000 euros per col·laborar amb el Teatre per a tots, una acció que consisteix en apropar públics que generalment no tenen accés al teatre com les cases tutelars o col·lectius de discapacitats.

Temas

Comentarios

Lea También