Aprovat el projecte de la nova pista poliesportiva de Valls a l’espai de l’antiga piscina

La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també contempla la millora urbanística de tot l’espai

12 agosto 2018 16:42 | Actualizado a 04 octubre 2018 12:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat, de manera definitiva, el projecte de la nova pista poliesportiva que es construirà a l’espai que ara ocupa l’antiga piscina municipal del Vilar. L’import és de 331.372 euros. El projecte preveu transformar completament un àmbit de 2.650 m2 amb l’objectiu de construir-hi una pista que estarà adaptada per a la pràctica del futbol de sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. 

La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions. 
A la vegada, es construirà un nou mur perimetral a tot l’àmbit, es modernitzaran les xarxes de serveis i s’instal·laran nous punts de llum a tota la instal·lació. 

El terra de la pista serà polivalent per a la pràctica de tot tipus d’esports i el projecte ja preveu l’equipament amb porteries i cistelles. 
En relació al projecte inicial, entre altres millores s’ha previst reforçar l’enllumenat i aprofitar tot l’espai amb una altra zona amb cistelles de bàsquet que serà complementària a la pista central.

Comentarios
Multimedia Diari