Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aprovat el projecte de la nova pista poliesportiva de Valls a l’espai de l’antiga piscina

La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també contempla la millora urbanística de tot l’espai

Diari de Tarragona

Whatsapp
El plànol del projecte.  FOTO:  DT

El plànol del projecte. FOTO: DT

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat, de manera definitiva, el projecte de la nova pista poliesportiva que es construirà a l’espai que ara ocupa l’antiga piscina municipal del Vilar. L’import és de 331.372 euros. El projecte preveu transformar completament un àmbit de 2.650 m2 amb l’objectiu de construir-hi una pista que estarà adaptada per a la pràctica del futbol de sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. 

La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres, però a més també contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions. 
A la vegada, es construirà un nou mur perimetral a tot l’àmbit, es modernitzaran les xarxes de serveis i s’instal·laran nous punts de llum a tota la instal·lació. 

El terra de la pista serà polivalent per a la pràctica de tot tipus d’esports i el projecte ja preveu l’equipament amb porteries i cistelles. 
En relació al projecte inicial, entre altres millores s’ha previst reforçar l’enllumenat i aprofitar tot l’espai amb una altra zona amb cistelles de bàsquet que serà complementària a la pista central.

Temas

  • valls
  • urbanisme

Comentarios

Lea También