Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aquarel·les a la galeria Fefu Forés

Divendres s'inaugura l'exposició "Jon Coch in Tarraco, Watercolors and oil"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Joan Coch és un pintor i dissenyador polifacètic

Joan Coch és un pintor i dissenyador polifacètic

Aquest divendres 12 de gener, a les 20h, s'inagura l'exposició 'Joan Coch in Tarraco, Watercolors and oil' a la galeria d'art Fefu Forés (situada al carrer Mediona, 20 de Tarragona, a la Part Alta).

La mostra d'aquest prestigiós aquarel·lista i creador, premiat en infinitat d'ocasions arreu de Catalunya i Espanya, podrà visitar-se durant tot un mes (fins al 12 de febrer de dilluns a divendres de 10h a 17h i dissabtes de 10h a 15h). L'accés és lliure.

Joan Coch és un pintor i dissenyador polifacètic. Va formar-se a Barcelona i és membre destacat de l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya. Ell mateix es defineix com a un artista "en constant formació".

Ja des d'una molt primerenca edat destacava per les seves innates qualitats artístiques i creatives que ha anat desenvolupant durant tota la seva vida professional dedicada al món de les arts, (disseny d'interiors, arquitectura, pintura, arts visuals, etc.) en constant dedicació i treball sempre buscant noves tendències en els camps de l'expressió plàstica.

Gran part de la seva prolífica obra es troba en diferents espais públics i col·leccions particulars.

La seva presència a Tarragona és una gran oportunitat per als amants de les arts plàstiques, ja que podran gaudir en persona d'una de les obres més espectaculars del moment dins del panorama artístic català.

Coch destaca per la seva habilitat en la pintura ràpida, fet que demostrarà durant l'acte d'inaguració d'aquest divendres.

Temas

Comentarios

Lea También