Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aquest divendres a Valls s’inicia el període de votació ciutadana dels projectes participatius

Els ciutadans de Valls podran votar des d’aquest divendres 16 de juny fins el 22 de juny

 

Alba Tudó

Whatsapp
Jordi Cartanyà i Núria Gavarró a la roda de premsa

Jordi Cartanyà i Núria Gavarró a la roda de premsa

Els vallencs i vallenques podran votar des d’aquest divendres dia 16 de juny fins el dijous dia 22, les 7 propostes que opten els pressupostos participatius de la ciutat. Les votacions estan obertes a les persones majors de 16 anys i que portin com a mínim quatre mesos que estan empadronades a Valls.Els participants podran marcar fins a tres propostes.

En total s’han habilitat 4 punts de votació permanents del 16 al 22 de juny: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 17 a 19:30 hores); la Biblioteca Carles Cardó (de dilluns a divendres de 9:30 a 20 hores i dissabtes de 9:30 a 13 hores); Vallsgenera (de dilluns a dijous de 9 a 14 hores i divendres de 8 a 19 hores); i el Centre Esportiu Municipal del Fornàs (de dilluns a divendres de 6:30 a 22 hores, dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. Així doncs, es facilitarà la participació al ciutadà.

Aquest cap de setmana s’habilitarà un punt de votació extraordinari a la zona del Pati, davant l’edifici de Sant Roc, i l’horari serà de 10 a 14 hores.

Els 7 projectes que es podran escollir:

  • Parc Infantil Plaça Vil·la Romana
  • Zona wi-fi gratuïta a la zona esportiva del Vilar
  • Parc de barres a l’Skate Parc del Fornàs
  • Parc Infantil Barri de les Comarques
  • Arbres a la zona d’accés de l’Enxaneta
  • Adequació enllumenat al Parc Barrau
  • Banc de recursos tècnics de salut

Comentarios

Lea También