Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Aquest hivern, glosa i balls folk a la Conca

Ho organitza La Cultural Jordi Francolí de l´Espluga

Redacció

Whatsapp
Components del grup Folkatr3s conduiran la primera sessió del taller de balls de folk. FOTO: CEDIDA

Components del grup Folkatr3s conduiran la primera sessió del taller de balls de folk. FOTO: CEDIDA

La Cultural Jordi Francolí de l’Espluga ha preparat un nou cicle cultural i musical per aquest hivern, al voltant de la cançó improvisada i els balls folk. Amb la col·laboració de l’Associació Bocafoscant, membres de l’Associació Balls a Plaça de Tarragona, el grup Folkatr3s i músics i balladors d’arreu del país presenten una proposta que vol esdevenir un impuls d’aquests dos estils de cant i ball en format de taller.

La primera sessió de glosa, diumenge 15 de gener, anirà dedicada a la cançó improvisada, a càrrec d’Alexandre Bonanit de l’Associació Bocafoscant. Es farà una introducció a la glosa i els diferents estils que hi ha arreu dels Països Catalans. Donant a conèixer com s’estructura i proposant diferents exercicis per poder aprendre a glosar, treballant la rima, la mètrica, les idees i les normes. El 29 de gener es farà una segona sessió d’aprofundiment. L’activitat es farà de 18 a 20 h a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc amb un donatiu de 2 euros per taller.

Pel que fa al taller de balls folk, seran impartits per Gerard Torres i Anna Guasch, membres de l’Associació Balls a Plaça de Tarragona i components del grup Folkatr3s. La primera sessió es farà el 22 de gener, i la segona, dedicada a la jota, el 12 de febrer. L’activitat es farà a la Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga de 17.30 a 19.30 h per també 2 euros.

Temas

  • COMARQUES

Lea También