Más de Tarragona

Aquest hivern, glosa i balls folk a la Conca

Ho organitza La Cultural Jordi Francolí de l´Espluga

Redacció

Whatsapp
Components del grup Folkatr3s conduiran la primera sessió del taller de balls de folk. FOTO: CEDIDA

Components del grup Folkatr3s conduiran la primera sessió del taller de balls de folk. FOTO: CEDIDA

La Cultural Jordi Francolí de l’Espluga ha preparat un nou cicle cultural i musical per aquest hivern, al voltant de la cançó improvisada i els balls folk. Amb la col·laboració de l’Associació Bocafoscant, membres de l’Associació Balls a Plaça de Tarragona, el grup Folkatr3s i músics i balladors d’arreu del país presenten una proposta que vol esdevenir un impuls d’aquests dos estils de cant i ball en format de taller.

La primera sessió de glosa, diumenge 15 de gener, anirà dedicada a la cançó improvisada, a càrrec d’Alexandre Bonanit de l’Associació Bocafoscant. Es farà una introducció a la glosa i els diferents estils que hi ha arreu dels Països Catalans. Donant a conèixer com s’estructura i proposant diferents exercicis per poder aprendre a glosar, treballant la rima, la mètrica, les idees i les normes. El 29 de gener es farà una segona sessió d’aprofundiment. L’activitat es farà de 18 a 20 h a la Sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc amb un donatiu de 2 euros per taller.

Pel que fa al taller de balls folk, seran impartits per Gerard Torres i Anna Guasch, membres de l’Associació Balls a Plaça de Tarragona i components del grup Folkatr3s. La primera sessió es farà el 22 de gener, i la segona, dedicada a la jota, el 12 de febrer. L’activitat es farà a la Sala Llucià Navarro del Casal de l’Espluga de 17.30 a 19.30 h per també 2 euros.

Temas

  • COMARQUES

Lea También