Ara Reus presenta una targeta per motivar la gent gran a fer esport

La formació es veu com la "solució esportiva a la ciutat de Reus"

19 mayo 2017 22:51 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ara Reus vol llançar una targeta per motivar la gent gran a fer esport. Aquest carnet suposarà un 50% de descompte en gimnasos i clubs esportius, en horari de matí. La diferència l'assumiria l'Ajuntament. És una de les propostes innovadores del programa electoral d'Ara Reus. La formació es veu com la "solució esportiva a la ciutat" i el seu candidat, Jordi Cervera, s'ha compromès tornar a posar Reus "esportivament on li pertoca". En aquest sentit, també impulsaria una comissió de promoció de l'esport amb gent experimentada, potenciaria l'esport base, ubicaria cistelles de bàsquet i porteries a totes les zones de la ciutat i ampliaria els horaris dels camps municipals perquè puguin ser més aprofitats.

Ara Reus vol que camps com el de la Pastoreta, el barri Montserrat o Mas Iglesias s'adaptin a uns horaris i es puguin utilitzar a partir de les cinc, quan tanquen les escoles. La formació vol seguir apostant per l'esport base -dels 6 als 17 anys. De fet, enguany, a través d'una esmena, Ara Reus va aconseguir que en els pressupostos municipals s'incloguessin 70.000 euros de subvenció a l'esport base. Ara Reus també aposta per rellançar les olimpíades escolars, i que petits i també els més grans s'animin a la pràctica esportiva. "La targeta esportgran és una novetat que no porta ningú, esportivament Reus necessita idees noves", ha dit el candidat d'Ara Reus, Jordi Cervera.

La formació creu que aquesta acreditació pot beneficiar uns 10.000 avis i àvies -tenint en compte que l'autobús urbà en fan ús uns 16.000 persones d'edat avançada. Una de les accions que promet la formació és la creació per primer cop d'una comissió de promoció esportiva amb inversió pròpia de la ciutat. "No sols podem jugar a rugbi, cal marcar objectius i el full de ruta a nivell esportiu, amb gent que hi entengui, en esport", ha afirmat Cervera. "Farem una ciutat esportiva i saludable, Reus ho necessita, havia estat una ciutat molt important en esport a tot l'estat espanyol i ho tornarà a ser", ha garantit Cervera.

Comentarios
Multimedia Diari