Ara Reus vol connectar els barris amb el centre mitjançant un bus turístic

El candidat, Jordi Cervera, reclama convertir la ciutat en un "atractiu" per atreure inversions des de Madrid

19 mayo 2017 22:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un bus turístic que connecti tots els barris amb actius turístics i el centre de la ciutat per fomentar una oferta cohesionada i facilitar el coneixement de la ciutat als seus visitants. Aquesta és una de les propostes centrals de la candidatura d'Ara Reus per reforçar el paper de capital turística de la ciutat que, segons l'alcaldable, Jordi Cervera, està "perdent força". Considera el cap de llista que és necessari construir un "Reus atractiu perquè, des de Madrid, s'inverteixi en la ciutat sigui quin sigui el seu color polític". En aquest sentit, s'ha proposat, abans d'acabar el mandat, aconseguir que, com a mínim, comencin les obres de l'estació intermodal de l'aeroport i del baixador de Bellisens.

Dins del programa de la formació, i en clau de mobilitat urbana, Ara Reus, s'ha compromès a millorar els serveis públics augmentant la freqüència dels autobusos que uneixen el nord amb el sud de la ciutat, l'ús de vehicles que emprin energies alternatives i la instal·lació de marquesines que permetin l'aixopluc d'aigua i vent a les parades on l'edificació ho permeti. Vinculat a això, Cervera ha proposat la necessitat d'unir totes les zones més visitades turísticament, per facilitar-ne l'accés i coneixement, més enllà del centre de la ciutat. L'objectiu és icnrementar el nombre de turistes, de major qualitat i una oferta que els faci repetir.

En materia d'infraestructures, Ara Reus, s'ha compromès a impulsar de nou el carril bici fent una projecció més adequada que l'anterior i impulsar l'aeroport. Segons paraules de Cervera "no és normal tenir un aeroport que connecti, per exemple, amb la capital d'Europa, i només funcioni durant l'estiu. Perquè els reusencs el paguem durant tot l'any", ha apuntat. D'altra banda, Cervera ha lamentat que la ciutat no participi, d'entrada, en el projecte europeu "zEUs", una iniciativa de la Comissió Europea per a implantar autobusos elèctrics arreu d'Europa.

Comentarios
Multimedia Diari