Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ardenya té en l’Aina Calbó una ferma promesa de l’atletisme

Les seves proves preferides són els 100 metres tanques i el llançament de disc, dues proves molt diferents que parlen de la seva versatilitat
 

Joan Boronat

Whatsapp
Aina Calbó. FOTO: cedida

Aina Calbó. FOTO: cedida

Té 14 anys. Es diu Aina Calbó i és d’Ardenya, un dels nuclis que configuren el municipi de la Riera de Gaià, i en la seva joventut, en cas de perseverar, qualitats i esforç no li falten, esdevé una atleta de gran projecció. 

S’hi dedica des de fa tres anys i, com ella diu, les seves proves preferides són «els 100 metres tanques i el disc». El dia 17 del passat mes de juny va participar amb la Selecció Catalana a representar a Catalunya en la prova de disc, assolint el Campionat d’Espanya per comunitats autònomes.

Sis dies després participava en el Campionat de Catalunya, de l’especialitat, a Barberà del Vallès i es va erigir en campiona de Catalunya en la modalitat de disc, amb una marca de 30,49 metres.

Finalment, el 30 de juny es va disputar el Campionat d’Espanya individual, on l’Aina va competir en la modalitat dels 100 metres tanques. Va patir una lesió en la semifinal, però malgrat tot, va fer una marca personal,  amb un temps de 30,37 segons.

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También