Arga Sentís presenta les prioritats socials d´ICV-EUiA a Tarragona

Afirma que "necessitem un ajuntament que governi tenint en compte les necessitats de la gent"

19 mayo 2017 22:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cap de llista d’ICV-EUiA ha reclamat avui un ajuntament que es comprometi amb els problemes quotidians dels veïns i les veïnes de Tarragona, i que faci del rescat social una prioritat, per davant de les polítiques d’aparador.

Tal com ha dit la cap de llista ecosocialista, “necessitem un ajuntament que governi a favor de la gent i sàpiga administrar, tal com les nostres mares i àvies sabien fer. Amb recursos escassos tiraven endavant una família, atenent primer les necessitats dels més petits i de les persones grans, mantenint la casa endreçada”. Aquesta actitud és la que cal ara, segons Sentís, “quan molts veïns i veïnes no tenen els mínims vitals garantits per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat de la dreta”.

Les prioritats d’ICV-EUiA en aquest camp consisteixen en un Pla de rescat social que garanteixi el mínim vital, el dret a l’alimentació i els subministraments bàsics com ara l’aigua, la llum i el gas. Sentís reclama, també, la defensa dels serveis públics i la lluita contra la privatització de la sanitat i l’ensenyament, un ajuntament actiu contra els desnonaments i que sigui capaç d’endegar un pla d’emergència contra l’atur que desenvolupi polítiques actives d’inserció i projectes d’economia verda, social i solidària.

Sentís ha reivindicat també l’elaboració d’un cens d’habitatges buits per tenir una diagnosi concreta que faciliti la planificació d’accions contra la manca de sostre de les famílies.

 

Comentarios
Multimedia Diari