Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arga Sentís presenta les prioritats socials d´ICV-EUiA a Tarragona

Afirma que "necessitem un ajuntament que governi tenint en compte les necessitats de la gent"

Redacció

Whatsapp
Arga Sentís, aquesta tarda. Foto: Cedida

Arga Sentís, aquesta tarda. Foto: Cedida

La cap de llista d’ICV-EUiA ha reclamat avui un ajuntament que es comprometi amb els problemes quotidians dels veïns i les veïnes de Tarragona, i que faci del rescat social una prioritat, per davant de les polítiques d’aparador.

Tal com ha dit la cap de llista ecosocialista, “necessitem un ajuntament que governi a favor de la gent i sàpiga administrar, tal com les nostres mares i àvies sabien fer. Amb recursos escassos tiraven endavant una família, atenent primer les necessitats dels més petits i de les persones grans, mantenint la casa endreçada”. Aquesta actitud és la que cal ara, segons Sentís, “quan molts veïns i veïnes no tenen els mínims vitals garantits per culpa de la crisi i les polítiques d’austeritat de la dreta”.

Les prioritats d’ICV-EUiA en aquest camp consisteixen en un Pla de rescat social que garanteixi el mínim vital, el dret a l’alimentació i els subministraments bàsics com ara l’aigua, la llum i el gas. Sentís reclama, també, la defensa dels serveis públics i la lluita contra la privatització de la sanitat i l’ensenyament, un ajuntament actiu contra els desnonaments i que sigui capaç d’endegar un pla d’emergència contra l’atur que desenvolupi polítiques actives d’inserció i projectes d’economia verda, social i solidària.

Sentís ha reivindicat també l’elaboració d’un cens d’habitatges buits per tenir una diagnosi concreta que faciliti la planificació d’accions contra la manca de sostre de les famílies.

Temas

  • Municipals 2015

Comentarios

Lea También