Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Finalitzen les votacions de la WaterMelon Pool 2017

Fins avui a dilluns 14 d'agost a les 21.00 hores podreu decidir qui voleu que es tiri a la piscina. La dinàmica és senzilla: cada usuari podrà votar una sola vegada al dia des d'una mateixa IP (des d'un mateix wifi o connexió a internet)

Diari de Tarragona

Whatsapp
Són trenta els participants de l'edició d'enguany. Només els cinc més votats es tiraran a la piscina.

Són trenta els participants de l'edició d'enguany. Només els cinc més votats es tiraran a la piscina.

Comença la cursa cap a la WaterMelon Pool 2017! Quatre dies intensos de votacions per escollir qui seran els cinc candidats que es tiraran a la WaterMelon Pool el pròxim dimecres 16 d’agost, en el marc de les festes de Sant Magí

Dels trenta candidats participants, només cinc es tiraran a la piscina. Aquesta és una de les principals novetats d’enguany. La dinàmica és senzilla: cada usuari podrà votar una sola vegada al dia des d'una mateixa IP (des d'un mateix wifi o connexió a internet). Si voteu des de casa amb el mòbil, desconnecteu el wifi, així també podreu votar des del vostre ordinador. 

Les votacions s’allargaran fins al pròxim dilluns dia 14 d’agost, a les nou del vespre. 

El protagonista més votat online rebrà els diners obtinguts de la venda dels tiquets de la Sindriada i de les partides de la WaterMelon Pool, per destinar-los a l’entitat benèfica escollida. 

Temas

Comentarios

Lea También