Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arrenca el curs dels centres educatius de la Diputació amb prop de 2.000 alumnes

Els col·legis d'educació especial començaran les classes el dimecres 12, mentre que els centres de música i les escoles d'art inicien l’activitat a partir del 14 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Diputació de Tarragona

FOTO: Diputació de Tarragona

Després del període vacacional, el dimecres 12 de setembre  arrenca un nou curs escolar per als centres de la Diputació arreu del territori. Els primers a incorporar-se seran els alumnes d’educació especial, i a partir del divendres 14, els alumnes d’educació musical i els dels ensenyaments artístics.

Prop de 2000 alumnes ompliran les aules dels centres a Tarragona, Reus i Tortosa, una xifra que pot augmentar perquè encara hi ha cicles formatius de les Escoles d’Art on encara és oberta la matrícula.

Per aquest curs 2018-2019, gairebé 450 alumnes cursaran Cicles Formatius de Grau Superior a les escoles d’art i disseny a Tarragona i Reus, uns 250 alumnes d’educació especial ompliran les aules dels 3 centres i prop de 1300 alumnes rebran formació musical.

Com a novetat per aquest curs, l’Escola d’Art i Diseny a Reus ofereix un Cicle Formatiu de Grau Superior en creació de Videojocs i entorns virtuals, on es formaran professionals de la creació i producció de videojocs i de projectes interactius, animació 2D i 3D.

Temas

Comentarios

Lea También