Arrenca la Tecla més gastronómica

L'espineta amb caragolins del Bar Cortijo és el primer dels àpats d'un matí per mastegar

19 mayo 2017 18:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els més matiners ja han fet cua al carrer Rebolledo. L’espineta amb caragolins del Bar Cortijo és el primer dels àpats d’un matí per mastegar. Centenars de persones feien cua mentre el Santi Masegosa, el xef de la Part Baixa, remenava i remenava l’espineta.

Amb la primera mossada tradicional, amb forquilla obviament, la ruta gastronòmica segueix i ara, a la plaça de la Font l’olor a xistorra de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau torna a obrir la gana als que han fet l’esforç de pujar de la Part Baixa a la Plaça de la Font.

Després ve anar al Serrallo. Musclada i sardinada al costat del mar. El tradicional vermut Yzaguirre dels musclos, celebrat a la Confraria de Pescadors, oferirà als assistents una combinació immillorable. Serà a la una i amb una xaranga com acompanyant. I per als qui prefereixin el peix blau, hauran de desplaçar-se al Club de Natació Tàrraco. Allà es realitzarà la sardinada de les 24 h CN Tàrraco, a partir de les 13.30_h al pati exterior.

Però que ningú s’atipi encara. Falta la mítica paella. La Colla Jove ofereix la XVIII edició, que comptarà amb la presència de més de 300 persones. Serà a partir de les 14 h.

Els que esteu de ruta ja ho sabeu, mastegueu bé, deixeu un budell buit i bon profit!!

 

Comentarios
Multimedia Diari