Arxivada la denuncia contra la tarragonina que va penjar una pancarta contra la policia

La jove va penjar al balcó del seu pis de l'avinguda Roma una pancarta de paper on es podia llegir "Police go home" i la va difondre a les xarxes socials

18 octubre 2018 18:24 | Actualizado a 24 octubre 2018 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona ha dictat el sobreseïment de la denúncia del Cos Nacional de Policia (CNP) contra una veïna de Tarragona per haver penjat al balcó de casa seva una pancarta amb el lema. "Police go home". Segons l'acte de sobreseïment, a què ha tingut accés Efe, "no queda degudament justificada la perpetració del delicte que hagi donat motiu a la formació de la causa".

La acusada de un delito de odio en Tarragona: "Quieren que tengamos miedo. Yo ya no tengo"

Olga Ricomà, vecina de Tarragona e hija del concejal de ERC en el Ayuntamiento, Pau Ricomà, declarará mañana miércoles en el Juzgado de Instrucción número 2 de Tarragona, por colgar en su balcón de la avenida Roma una pancarta que ponía ' Police go home' (policía marcharos a casa) y por compartir la foto en el Twitter.

Es dóna el cas que la veïna denunciada és Olga Ricomà, filla del portaveu del grup municipal d'ERC de l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà.
A l'octubre, la jove va penjar al balcó del seu pis de l'avinguda Roma una pancarta de paper on es podia llegir "Police go home" i la va difondre a les xarxes socials, de manera que el CNP va presentar una denúncia per un delicte d'incitació a l'odi. El passat 11 d'abril, va declarar davant del jutge i a la sortida, va manifestar que va penjar la pancarta perquè "estava molt trista pels fets de l'1-O, indignada pel que estava passant i era una manera pacífica de respondre a la violència policial". 

Comentarios
Multimedia Diari