‘Assassins del Camp’ i ‘Hereus de Tàrraco’, entre els títols locals més venuts a Tarragona

A les Terres de l'Ebre despunten el cançoner dels Quicos, la darrera obra de Francesca Aliern i 'Ebre, relats d'una batalla'

23 abril 2018 11:01 | Actualizado a 23 abril 2018 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Assassins del Camp , un recull de relats curts de gènere negre a càrrec de quinze autors del Camp de Tarragona, i Hereus de Tàrraco. Tarragona Patrimoni Mundial, un assaig de Joaquín Ruiz de Arbulo, Ricardo Mar, José Alejandro Beltrán-Caballero i Ferran Gris, se situen entre els llibres d’autors locals més venuts durant aquest Sant Jordi a Tarragona.

Els lectors també han apostat per la temàtica de l’excursionisme i han fet despuntar Tarragonès. 17 excursions a peu de Xavier Martorell i Els 14 vuitmils d’Òscar Cadiach i Puig, de Francesc Joan.

El recentment desaparegut Jordi Tiñena també ha atret l’interès de molts compradors amb la seva darrera novel·la, Joc d’Identitats. En el camp culinari, han destacat els Codonys a l’armari de Nani Nolla.

A les Terres de l’Ebre, els títols locals més venuts han estat el recopilatori Lo Cançoner. De la Terra de l’Ebre de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries; Darrere els seus  talons de la xertolina Francesca Aliern, i Ebre, relats d'una batalla, de diversos autors.

 

Comentarios
Multimedia Diari