Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘Assassins del Camp’ i ‘Hereus de Tàrraco’, entre els títols locals més venuts a Tarragona

A les Terres de l'Ebre despunten el cançoner dels Quicos, la darrera obra de Francesca Aliern i 'Ebre, relats d'una batalla'

acn

Whatsapp

‘Assassins del Camp’ , un recull de relats curts de gènere negre a càrrec de quinze autors del Camp de Tarragona, i ‘Hereus de Tàrraco. Tarragona Patrimoni Mundial’, un assaig de Joaquín Ruiz de Arbulo, Ricardo Mar, José Alejandro Beltrán-Caballero i Ferran Gris, se situen entre els llibres d’autors locals més venuts durant aquest Sant Jordi a Tarragona.

Els lectors també han apostat per la temàtica de l’excursionisme i han fet despuntar ‘Tarragonès. 17 excursions a peu’ de Xavier Martorell i ‘Els 14 vuitmils d’Òscar Cadiach i Puig’ de Francesc Joan. El recentment desaparegut Jordi Tiñena també ha atret l’interès de molts compradors amb la seva darrera novel·la, ‘Joc d’Identitats’.

En el camp culinari, han destacat els ‘Codonys a l’armari’ de Nani Nolla. A les Terres de l’Ebre, els títols locals més venuts han estat el recopilatori ‘Lo Cançoner. De la Terra de l’Ebre’ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries; ‘Darrere els seus talons’ de la xertolina Francesca Aliern, i 'Ebre, relats d'una batalla', de diversos autors.

Comentarios

Lea También