Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Avui comencen les votacions de la Watermelon Pool

Ja sabeu a qui votareu? Esteu preparats! En no res activem votacions!

Carla Pomerol

Whatsapp
Paco Fiori, guanyador de l’edició del 2016, després de mullar-se a la plaça del Rei. Foto: Pere Ferré

Paco Fiori, guanyador de l’edició del 2016, després de mullar-se a la plaça del Rei. Foto: Pere Ferré

Comença el compte enrere d’un dels actes més esperats de l’estiu tarragoní. La WaterMelon Pool 2017 #onesviutot arriba enguany amb moltes novetats, com per exemple la localització de l’acte i les votacions. Des del dia 1 i fins al dijous dia 10 d’agost, el Diari de Tarragona presentarà cada dia tres dels trenta candidats disposats a caure a l’aigua. Alguns són de Tarragona ciutat, d’altres dels voltants. Enguany, la WaterMelon Pool comptarà amb un nou escenari, l’entorn del recentment estrenat Mercat Central de Tarragona. La cita serà el dimecres 16 d’agost, en el marc de les festes de Sant Magí, a partir de les dotze del migdia.

Abans, però, el divendres 11 d’agost començaran les votacions, a través de la pàgina web del Diari de Tarragona, –www.diaridetarragona.com–. També es podrà votar des de watermelonpool.cat i radiociutatdetarragona.cat.  El període de votacions acabarà el dilluns 14 d’agost. Enguany només duraran quatre dies. El dia 11 es portarà a terme un acte de fi de campanya amb els candidats, a dos quarts de vuit, al Mercat Central.

La tercera novetat té a veure amb el nombre de candidats que es tiraran a la piscina. Només els cinc primers es remullaran. La resta s’ho miraran des de fora. En les edicions anteriors eren quinze els participants que es mullaven. Amb aquesta nova mesura, la competició està més que assegurada. 

La mecànica del joc es manté gairebé igual que en les anteriors edicions. Tothom qui es vulgui refrescar, ho podrà fer. L’organització recomana portar roba de bany. Els presents hauran d’encarregar-se de tirar a l’aigua als cinc candidats guanyadors. És molt fàcil:  pagar un euro, –per dues tirades–, i aconseguir que la pilota toqui la diana. Només és qüestió de punteria.

El protagonista més votat online rebrà els diners obtinguts en la venda de tiquets de la Sindriada, –que també tindrà lloc el mateix dimecres dia 16 d’agost–, i de les partides de la WaterMelon Pool, per destinar-los a l’entitat benèfica que ha escollit. Recordar que la Sindriada, que començarà a les set de la tarda, se celebrarà, per primer cop, a l’interior del Mercat Central i comptarà amb un concert.

Tot està preparat per començar la WaterMelon Pool 2017. Només falta conèixer els trenta candidats i votar-los. 

Temas

Comentarios

Lea También