BASF apropa la química als més petits amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació

Conjuntament amb l’ICIQ s’han organitzat activitats experimentals per mostrar a més de 450 nens la importància de la química en l'actualitat.

23 octubre 2017 09:28 | Actualizado a 23 octubre 2017 16:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació BASF ha organitzat, amb la col·laboració de l’ICIQ (Institut Català d’Investigació Química), activitats experimentals relacionades amb la detecció i identificació de vitamines i pigments en les fruites i verdures: el Kids’ Lab “Clever Foodies”.

Preparts amb bata i ulleres de laboratori, més de 250 nens i nenes d’entre 8 i 12 anys han participat en els tallers, i s’han convertit, per una estona, en petits científics. El Dr. Bubble, la mascota en forma de matràs dels experiments, ha donat la benvinguda als nens i nenes i els ha acompanyat durant la jornada. L’activitat es repetirà el proper dissabte 28 d’octubre, i està prevista la participació de més de 200 nens i nenes.

En el programa d’activitats “Kids’ Lab Clever Foodies” s’aprèn de forma didàctica i entretinguda la importància de la química en relació amb la detecció i identificació de vitamines i pigments en els aliments. Els foodies (gourmets) són gent que aprecia, coneix els ingredients, selecciona conscientment i gaudeix del menjar.

En el marc del projecte Kids’ Lab s’hi poden trobar diferents programes d’activitats, com el “Water Loves Chemistry” centrar en l’aigua, el “Keep Cool”, sobre aïllament i el recent “Clever Foodies”, que igual que els anteriors ,també utilitza mètodes didàctics moderns per crear consciència i educar sobre un tema de rellevància social: Com pot una bona alimentació contribuir a un estil de vida saludable? A més a més, de contrribuir a l’objectiu de la ONU d’ “Educació de qualitat”, el programa també emmarca dos objectius relacionats amb la sostenibilitat.

El projecte d’educació científica Kids’ Lab va ser creat per BASF l’any 1997 amb l’objectiu de despertar l’interès per la ciència entre els més petits i demostrar-los com la química forma part del nostres dia a dia. Des de llavors, milers de nens de tot el món s’han apropat a la ciència a través del kids’ Lab, aprenent a través del joc i la experimentació.

Comentarios
Multimedia Diari