BBVA, patrocinador de les Festes de Santa Tecla

18 septiembre 2018 11:21 | Actualizado a 25 septiembre 2018 11:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director de zona de BBVA a Tarragona, Joan Marin, han signat un conveni de col·laboració per a la festa major d’enguany, per la qual cosa l’entitat bancària es converteix en patrocinador principal de les festes de Santa Tecla 2018.

Des de l’entitat financera, Joan Marin ha remarcat que aquest acord signat amb l’Ajuntament de Tarragona referma la proximitat del banc amb les entitats locals i les persones. BBVA és, segons Marin, “un banc global però que actua de forma local i propera, implicant-se amb les tradicions arrelades al territori i amb la seva gent i, en aquest cas concret, donant suport a la festa major de Santa Tecla, com ja s’ha fet altres anys”.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde ha reiterat un cop més la importància de la col·laboració de les entitats privades, institucions i empreses, que “contribueixen divulgar festes com la de Tarragona, que aquestes dies exerceix la capitalitat compartint la cultura, les festes i les tradicions amb tot el territori i la seva gent”.

BBVA fa una forta aposta a la demarcació de Tarragona mantenint el vincle especial que les uneix. L'històric arrelament a la província és latent al dia a dia, tant pel servei financer com pel compromís amb les seves entitats, apostant per l'impuls d'esdeveniments culturals, esportius i populars que contribueixen a potenciar i promocionar el territori. Així doncs, aquest compromís de l'entitat és un dels pilars d'aquests acords de col·laboració signats avui.

Comentarios
Multimedia Diari